Mario Ramírez

Cursa els estudis de Mim i Pantomima en l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona- Institut del Teatre (1986-1989)

Cursos i tallers de tècniques de circ i de clown amb Rogelio Andreu (Rogelio Rivel), Roy Bosier, Joan Armengol, Anatoli Lokachtchouk, Evelyn Torres, Vicente Moreno i Stéphanie Bouchard, entre d’altres.

Tècnic de primer nivell de gimnàstica artística (Federació Catalana de Gimnàstica).

Ha treballat professionalment amb companyies com La Farinera (direcció de Frederic Roda), Teatre de mime Gest (direcció d’ Andrzej Leparski), Tricicle, Reciclown, i al Poble Espanyol de Montjuic (direcció de Joan Armengol).

Fundador de la companyia de teatre-circ Marco i Polo, amb la que va treballar durant 13 anys.

Ha impartit nombrosos cursos i tallers de circ arreu Catalunya, i és un dels fundadors de la Escola de Circ de l'Ateneu de Nou Barris, de la que va ser professor fins el curs 2006-2007.

Des de l’any 1999 fins al 2013, va impartir les assignatures d’Acrobàcia i Malabars al curs de Formació Integral de l’actor en l’escola de Teatre La Casona, de Barcelona.

Rosa Dachs

Llicenciada  per l’Escola Superior d'Art Dramàtic i Dansa de Barcelona (Institut del Teatre), especialitat de Coreografia i Tècniques d'Interpretació de la Dansa.

Ha treballat professionalment des de l’any 1989 amb les companyies Ballet Contemporani de Barcelona, Companyia d’Avelina Argüelles, Teatre de Mime Gest, Companyia Marco i Polo, i Nats Nus (Nats nens).

Coreògrafa de l’obres “Amor, amor…” (Theater Rebus, Suïssa,) “El mecanisme de la memòria” (Companyia Marco i Polo) i “El dia de la Gloria ha llegado” (La Casona Produccions)

Imparteix cursos i tallers de dansa des del 1987.

Va ser responsable de l’assignatura de dansa a l’Escola infantil de Circ de l’Ateneu de Nou Barris fins el curs 2006-2007.

Des de l’any 2000 és professora i coordinadora de l’espai de Dansa de l’Ateneu de Sant Andreu, i entre els cursos 2005-2006 / 2012-2013 va impartir l’assignatura de Dansa Tempo al curs de Formació Integral de l’actor en l’escola de Teatre La Casona, de Barcelona.

 

Javier Barroso

Ha estudiat tècniques de circ, clown, comèdia de l'art i ha realitzat stages de creació teatral amb Rogelio Rivel, Joan Armengol, Andrzej Leparski, Joan Faneca, Comediants, Anatoli Lokachtchouk, i Antonio Fava, entre d'altres.

Cursos de capacitació d'instructor de circ social impartits per la direcció de circ social del Cirque du Soleil. Actualment és professor dels cursos de formadors/es de circ social a l'Ateneu de 9 barris de Barcelona.

Ha treballat professionalment al Poble Espanyol de Montjuic, i amb companyies com Triplolocus, Farsants, Reciclown i Los Herrera.

Fundador de la companyia de teatre-circ Marco i Polo, amb la que va treballar durant 13 anys.

Actualment treballa amb les companyies de circ Cirkonita i Ambizurdos.

Ha impartit nombrosos cursos i tallers de circ arreu Catalunya, i és un dels fundadors de la Escola Infantil de Circ de l'Ateneu de Nou Barris, de la que és professor en l'actualitat.

 

Tornar