activitats adults

Cursos intensius

 

 

Actualment, la Sala ofereix cursos regulars per a adults d'iniciació a la acrobàcia i de Pilates.

INICIACIÓ A LA ACROBÀCIA

Aquest curs va dirigit tant a alumnes que volen adquirir una formació acrobàtica com d'altres que volen mantenir la seva forma física i flexibilitat i enriquir les seves capacitats expressives.

La pedagogía general de aquesta formació inicial és respectar al màxim els objectius de cadascú.

Els cursos d'iniciació a l'acrobàcia tenen com a objectiu jugar amb el cos en l'espai, prenent l'acrobàcia com excusa per a experimentar exercicis que ens permetin redescobrir les nostres possibilitats físiques i mentals, aprenent a transformar la por en una energia per accionar millor.

PILATES

Tant com a teràpia de rehabilitació com per a prevenir i curar el mal d'esquena, els cursos de Pilates estàn indicats per a qualsevol persona, independenment de la seva edat i condició física.

Es treballen principalment els músculs interns de les zones lumbar i abdominal, que ens ajuden a mantenir l'equilibri corporal i donen estabilitat i fermesa a la columna vertebral.

Tots els exercicis es basen en moviments controlats, molt conscients i coordinats amb la respiració. La correcta execució dels elements que composen cada exercici és, per a nosaltres, més important que el número de repeticions o series.

Estem tant per la cerca del resultat, com per fer una experiència grata i divertida en la que, mitjançant la pràctica continuada, l'alumne pren consciència tant de les seves capacitats, com de les seves limitacions, per a millorar el seu estat físic i mental

Tornar